Vi är grannar nu

Fladdrande solfjädrar, magiska lådor och en symaskin som väsnas…

Morgonen gryr och tre nya grannar har flyttat in i kvarteret. Om frivilliga och ofrivilliga möten i trånga hissar, vindlande vindstrappor och ute på gården.Det kan vara både lätt och svårt att lära känna varandra och det finns oändligt många sätt att hoppa hage och att säga hej på. Föreställningen följs av en kort dansverkstad.

 

Med utgångspunkt i indisk klassisk dans, flamenco och västafrikansk dans möts Ulrika, Josefine och Karin i rytm, ljud och rörelse med tre stora föränderliga lådor.

Odissi dansproduktion har haft residens i Jordbro Kultur och föreningshus och har där arbetat med skolklasser runt temat grannsämja och boende. Producerad av Odissi Dansproduktion med stöd av Statens Kulturråd, Stockholms läns landsting och Stockholms Stads Kulturförvaltning i samarbete med Jordbro Kultur och föreningshus och ZebraDans

 

Koreografi & dans: Ulrika Larsen, Josefine Chiacchiero, Karin Ericson

Musik: Henric Karlsson

Kostym: Josefine Chiacchiero & ensemblen

Scenografi: Henric Karlsson

Dramaturgisk rådgivare: Bodil Persson

Foto: Christer Folkesson/sinduda Studio

Film och redigering: Laura Fernandez Garcia

Producerad av Odissi Dansproduktion med stöd av Statens Kulturråd, Stockholms läns landsting och Stockholms stadi samarbete med Jordbro Kultur och föreningshus och ZebraDans. (Subventioneras med Kulanpremien/Stockholm stad och Stockholms läns landsting)


Kontakta oss för vimeolänk till nuvarande filmdokumentation

Läs om vår Skapande skola verksamhet i samband med föreställningen

Ladda ned utbudsblad 

2018 by Odissi Dansproduktion
 

  • w-facebook
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now